Hammermøller.

Hammermøller (Landbrug)
hammermølle landbrug

Landbrugs Hammermøllen: Hammermøllen består af et metalhus, der omslutter formalingskammeret. I formalingskammeret er der monteret en tværgående aksel, hvorpå der sidder en rotor med løsthængende slagler. Slaglerne slår råvaren ud mod formalingskammerets sold, hvis hulstørrelse kan variere fra 3 til 10,0 mm. Soldets huldiameter og tykkelse er afgørende for malefinheden ­ jo mindre diameter, jo mere fint formalet bliver råvaren. Det samme gælder med soldets tykkelse ­ jo tykkere, jo mere fint. Soldet er omgivet af et udskifteligt slidsvøb, der sikrer formalingskammerets ydervæg mod slid. Udover slagler kan der være monteret blæservinger på akselen. Blæservingernes funktion er at holde slaglerne fri for formalet materiale og at transportere materiale til og fra formalingskammeret.

Hammermøllens kapacitet afhænger af sold størrelse og -tykkelse, vandindhold i materialet, og slaglernes, soldets og eventuelle blæservingers tilstand (slid). Kapaciteten falder ved finere formaling og ved stigende vandprocent i kornet. Kapaciteten mindskes med 33 procent ved skift fra 3 mm sold til 2 mm sold. Er vandindholdet fx 22 procent reduceres formalingskapaciteten til 65 procent. Desuden bliver korn med et vandindhold på 22 procent formalet 9 procent grovere end korn med et vandindhold på 17 procent ved samme sold størrelse. Formaling af havre mindsker kapaciteten, mens formaling af majs øger kapaciteten. Transportkapaciteten afhænger af råvarens vægtfylde, vandindhold og af antal bøjninger etc. på transportvejen.
Produktprogram og anlægsbeskrivelser.

Læs mere >>

Hammermøller (Industri)
industri hammermølle

Vi tilbyder tolv (12) modeller i vores linje af Industrielle hammermøller. Kapaciteten for hammermøllen er afhlængig af soldstørrelsen, aksel hastighed, der er typisk 3.000 o/min, og konfigurationen af hamrene. Vi tilbyder hammermøller med en bundtømnings konfiguration (tyngdekraft udledning). EUROmilling's hammermøller er robuste, servicevenlige og pålidelige.

Produktprogram og anlægsbeskrivelser.

Læs mere >>

Granulatorer
industri granulator

Granulatoren produceres til alle kapaciteter og anvendes til granuleringsopgaver i industrien, den er specielt velegnet til indbygning i rørsystemer med lufttransport.

Produktprogram og anlægsbeskrivelser.

Læs mere >>

hammermøller